Drömliv och vardagsslit – så får du ihop det

Hur många lever egentligen det liv de skulle vilja leva? Under årens lopp har jag mött mängder av människor som är stressade och pressade över det faktum att deras drömliv ligger ganska långt från verklighetens vardagsslit.

Jag har ju själv massor egna erfarenheter i ämnet från mitt tidigare yrkesliv, och har ägnat de senaste åren att hitta olika ledtrådar till hur man kan komma närmare lösningen. Hur kan man göra och tänka för att bli friare, få mer effekt av tillvaron, och samtidigt må bättre?

Jag har nu utvecklat en ny inspirationsföreläsning om hur man ska kunna få ihop det liv man egentligen vill leva – med vardagslivet man egentligen lever. Har skapat två timmars tröst och inspiration som innehåller en sammanfattning av alla tips, insikter och  och  de senaste årens utveckling, och bygger på både mina egna och mina klienters erfarenheter, allt jag skrivit om i Effektboken samt en mix av allt jag själv läst och tagit del av.

Resultatet är en kärna med 10 tips på hur du får ihop ditt drömliv med vardagsslitet. Konkret och samtidigt reflekterande och uppmuntrande, utan floskler men förhoppningsvis med pepp och inspiration. Jag har inte alla svar, men jag kan bidra med nycklar som jag vet fungerar för de flesta och jag använder mig av både egna och andras personliga exempel för att illustrera hur tokigt och rätt det kan bli.

Och jag känner mig riktigt stolt och nöjd med resultatet! För det viktigaste jag vet är att kunna hjälpa andra människor må lite bättre över sina egna liv, och få styrka och hopp att både känna att de är fantastiska precis som de är, men också att det finns alla möjligheter att göra vad man vill med sitt liv.

Premiär för föreläsningen blev på Umeå kommuns hälsodagar, rapport och bilder från den dagen hittar du här. “Dina tips borde få man höra påminnelser om varje dag! Det är ju sånt man egentligen vet, men det är så lätt att glömma bort i vardagsstressen”, kom en i publiken fram och sa tacksamt efteråt.

En trailer för inspirationsföreläsningen är också på gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *