Det här mejlet made my day

Hej Jenny,

Vill bara tacka dig för din inspirerande mailserie för Mer effekt. Jag fick det sista mailet i serien för ett tag sedan, men har ofta gått tillbaka till alla de tänkvärda tips du så generöst bjuder på. När jag läser  dem nu, ser jag hur mycket de faktiskt hjälpt till att påverka mitt tänkande i precis rätt riktning. Och att det varit givande att under en längre tid få dessa regelbundna duschar med positiv energi, konstruktiva idéer och tankar som triggar igång de avsomnade delarna av ens person – de delarna är ofta de viktigaste!

Varmt tack och all lycka till dig!

Allra bästa,
Marie Hellgren

Ibland blir jag lite less på mig själv och sånt jag skriver eller säger, och ger blir såna här mejl från okända personer en helt fantastisk pepp att fortsätta kreera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *