Brainstorming, möten och teamwork inom Elevhälsan i Umeå kommun

Om möteskommunikation, effektfullt teamarbete och ledarskapsprogram inom Elevhälsan.

Vi älskar workshopsformen vid utbildningar. Att få vara med och diskutera, argumentera, uppleva, analysera ger så mycket mer än att bara sitta och lyssna på någon som talar. Idag var det dags för sista workshopen om Smarta möten inom Elevhälsan och det var centrala teamet som brainstormade fram hur de kan skapa sin egen bästa möteskultur. Här kan du läsa mer om mötesarbetet som vi och organisationen jobbat med.

Två ögonblicksbilder från dagen finns här nedanför.

Två fortsättningar

I höst ser vi fram emot att fortsätta jobba med Elevhälsan i Umeå med två olika spår. Dels besöker jag alla team igen för att jobba mer med teamutveckling under en eftermiddag på varje ställe; workshops som syftar till att lyfta fram såväl viktiga visioner som konkreta mål som alltid kan nås. Dessutom håller jag tillsammans med Janne Paulsson en ettårig ledarskapsutbildning med både utbildningsdagar och ledarskapscoachning till de sex teamledarna i organisationen.

Det är så roligt att få vara med och bidra till ett helhetsgrepp i en större organisation, med utveckling, utveckling, utveckling! Från allmänt och storslaget till konkret och greppbart, som går att genomföra redan i morgon.

Två ögonblicksbilder från workshops:
brainstorming_smartamoten1grupparbete_smartamoten1s

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *