Bland drottningar och stjärnor

”Du är queen” är det coola namnet på ett projekt som Kicki Fagerlund och Tove Liliequist driver, för att stärka kvinnors satsning på musik. Det handlar både om opinionsbildning i samhället och stöd till musikutövarna i form av rådgivning, utbildning, nätverkande och pepp under olika inspirationshelger.

I morrn ska jag själv hålla i den första workshopen med deltagarna i projektet, och förhoppningsvis inspirera till stordåd.

Stordåd kommer garanterat också Kicki och Tove att göra mer av. Jag har fått förmånen att också följa dem via företaget Lucky Star Music AB, Kickis företag som driver hela projektet, och bidra på ett hörn som affärscoach.

Västerbottens Folkblad skriver om satsningen: ”Vi är less på att gnälla”

Bilderna är tagna av Petra Liuski.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uppdatering efter workshopen

Har haft en inspirerande lördag i snöstormens Umeå, med 15 coola kvinnor som vill satsa mer professionellt på sin musik.

Jag ledde en workshop som handlade om visioner, drömmar och mål, att hitta igen vad man verkligen vill göra och hur du kan hämta kraft i dina visioner för att sen ta konkreta och nödvändiga steg för att genomföra dina mål, i små men beslutsamma steg, som ligger inom din egen kontroll.

Vilken kraft det finns i människors drömmar! Vi hade några timmar av sprudlande diskussioner och övningar om alltifrån varför det är viktigt att leva det liv man vill leva – till alla hinder och misslyckanden som faktiskt kan finnas på vägen dit.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *