Att hålla sina löften till sig själv

När det händer som mest, så har man tid att reflektera som minst. Fast det är just då man behöver det som bäst. En klassiker, inte sant?

Rivstarten på höstens arbete har inneburit såväl avslut av stor leverans av material och utredningar till VLL Innovation, uppstart av nya processer och projekt med stora globala aktörer, intensiva workshops med team som gått in i utvecklingsprocesser, och möten med nya coachklienter som är småföretagare som önskar förändring i sitt liv. Och så är det en större upphandling på g, som eventuellt kan innebära att vi behöver växa i vår egen organisation, och rekrytera medarbetare.

I love it! Och längtar samtidigt efter de där stunderna då jag hinner reflektera över allt som händer, titta både i backspegeln och framåt och avgöra om jag/vi är på rätt kurs. Det har definitivt inte blivit lika många såna stunder de senaste månaderna, som jag tänkt.

Så nu har jag följt mina egna råd, och bokat in tider med mig själv varje vecka, för att komma Back on track. Nu gäller det bara att hålla dessa tider heliga, no matter what. Just det där att hålla sina egna löften till sig själv, ska bli höstens viktigaste mål! Det är tyvärr mycket lättare att uppfylla löften som vi ger andra – än dom vi ger oss själva. Som jag nämnt många gånger förut, och som hela mereffekt.nu handlade om, så är det sååå lätt förlora sig i alla (roliga och intressanta) jobb, uppgifter och plikter som ska uppfyllas, så man får ständigt träna på hur viktigt det är att värna och erövra sin tid. Om och om igen.

(Och med hjälp av en hel del knep. I höst ska jag testa några nya sätt också, återkommer efter jul med rapport om hur de funkat.)

promise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *