Årets mest intensiva jobbvecka (hoppas jag)

Det händer allt mer sällan (eftersom jag börjar bli rätt bra på att säga nej och styra upp), men fortfarande så inträffar veckor då allt händer på en och samma gång.

De senaste åtta arbetsdagarna i rad har varit otroligt intensiva, pirriga, roliga, omvälvande, energigivande och utmattande. Allt samtidigt. Det har varit lite sömn, ingen vila, massor med fokus.

Innan så undrade jag hur sjutton allt skulle gå att få ihop, men som vanligt fixar man det mesta när det behövs (och med hjälp av den bästa partnern i företaget och livet som tar hand om allt vardagsfix när jag är uppbokad med annat). Men även om det varit givande på alla sätt och vis och jag inte skulle ha velat välja bort en enda sak och allt verkligen gick super till slut, så hoppas jag samtidigt att det var sista gången det blev sådan ketchupeffekt…

Nu ser jag fram emot några lugnare veckor, som också innefattar dagar när jag får lulla runt i sköna mysbyxor, i den här arbetsmiljön.

Söndag 17/9

Först en heldagsutbildning med upptakt inför Krenovas entreprenörsprogram 2012, som vanligt träffades vi i Skellefteå så att deltagarna från Umeå och Luleå kan mötas halvvägs. De här dagarna är magiskt kreativa, och jag älskar att få vara en del av att sätta igång tankar, visioner och mål för ett så engagerat gäng av blivande företagare. Läs mer och se bilder från dagen här.

Direkt från Skellefteå till Nolia i Umeå, där det var genrep inför invigningen av SEE hållbarhetsvecka.

Måndag 18/9

Efter veckor av förberedelser var det så dags för invigningsdagen av SEE Västerbotten, med intensivt scenprogram mellan 15 och 21. Men innan dess både klädfix, mer genrep och förberedelser förstås. Här har jag samlat massor av bilder från både bakom kulisserna och på scen,

Tisdag 18/9

Genomgång och feedback på alla berättelserna som deltagarna i vår först kurs i storytelling skickat in. Och sen resa till Lycksele på kvällen, inför nästa kursstart.

Onsdag och Torsdag 19-20/9

Dags för nästa omgång av storytellingkurs – med ett gäng modiga och tokroliga berättare som samlats från hela länet på Ansia i Lycksele (läs och kolla in här).

Fredag 21/9

Coachklienter, energibehandlingar och förberedelse av lördagens arrangemang.

Lördag 22/9

Tillbaka till Skellefteå igen, för uppdraget som moderator och processledare för det öppna Kulturdialogmötet som Skellefteå kommun arrangerade – och som gjorde mig riktigt förvånad.

Söndag 23/9

Ägnade dagen åt korrekturläsning av en bok som strax ska gå till tryckning. Och webbfix.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *