Årets bästa mejl

Blev så glad och stolt när detta mejl damp ner, från några av deltagarna på den där inspirerande kursdagen om visioner, mål och drömmar.

”Vi vill rikta ett stort tack till er för föreläsningen tidigare i höst. Ni gav oss verktyg för att klara av allt det här jobbiga som hör ihop med att ta ett projekt från idé till verklighet. Nu är vi ytterligare några steg på vägen och sedan vi började använda oss av det ni lärde ut har det hänt så mycket bra i våra liv att vi bara måste berätta det för er.

Allt känns plötsligt så enkelt. Allt vi behöver göra är att följa den karta som ni så omsorgsfullt hjälpte oss att hitta i våra sköra huvuden. Nu när vi vet var vi ska framträder världen som ett stort pussel där varje bit har en tydlig plats. Och det är ju faktiskt inte så himla läskigt att lägga pussel.”

Hälsningar,

Per och Samuel, Uppfatta
www.uppfatta.com

Det är sånt som gör att man (jag) vill fortsätta jobba med utveckling. Forever. Att kunna få vara med och göra skillnad – kan det finnas något bättre? Och extra roligt när kunder eller kursdeltagare tar sig tiden att återkoppla och följa upp.

PS: Om någon annan skulle vara intresserad av att måla upp karta och kompass så finns information om workshopen som heter Nystart här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *