Ansiktlyftning på webben

Puh och jippi hurra! Jag har ägnat några intensiva dagar åt frustrerande webbproduktion, men nu har det äntligen lossnat!

Resultatet blir tre nya sajter; en helt ny webbplats för vår utbildnings- och kommunikationsbyrå Sprind och uppgraderad information och layout på webbplatserna mereffekt.nu och  jennyeklund.se. Min egen sajt är klar först, de andra två blir klara för nysläpp inom de närmaste veckorna.

Teknik är definitivt inte en av mina talanger. Alls. Jag kan nästan ingenting om webbkod, jag avskyr tekniska manualer (särskilt dem på annat språk) och vill bara att saker och ting ska fungera. Men även om jag alltid tar hjälp av duktiga webbtekniker för programmeringsfix så vill jag kunna göra grundläggande saker själv, inte minst eftersom jag har en tydlig idé om hur jag vill ha det på webben.

Så jag gav mig tusan på att det skulle gå.

Jag har valt ett nytt WordPresstema (Pagelines) för alla tre sajter, ett tema som jag varierar på olika sätt för att få en enhetlig struktur men ändå individuella uttryck. Det har ett helt annat upplägg än de WP-teman jag tidigare jobbat med, vilket varit en utmaning. Har slitit mitt hår och blivit halvt galen av frustration några gånger, men är så stolt över att jag till slut lyckades klura ut hur det fungerar!

Kolla gärna in resultatet med den nya designen genom att klicka runt på sajten. (Har också passat på att rensa bland gamla texter och bilder, uppdaterat med nytt.) Är inte helt klar, men tillräckligt för att kunna bjuda in besökare igen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *